2014-08-28 850 瀏覽
裝修後第一次食, 樓下有十幾人等位不過2位好快就有位, 裝修後光猛左好多, 同以前設計唔同晒, d好恐怖既海盜公仔冇左, 感覺乾淨好多。。。招牌菜白咖哩豬扒,,保持水準, 咖哩不辣比較甜, 撈白飯一流, 不過食完有少少漏, 豬扒炸得一d都唔乾雞翼都炸得好好食, 勁有蒜味東陰公肥牛粉絲, 食左一半先影, 所以賣相差左, 湯底帶酸, 唔太辣, 粉絲比平時我食既粗身, 我覺得幼好食d, 都ok炸曼頭可以唔洗食, 可能放耐左, 個皮一點都不'趣',又太飽肚啦一份5個, 我地2個人食沙冰好有芒果味, 但勁甜, 飲左少少真係飲唔落, 下次叫返汽水算總結這餐都好滿意仲有最值得一讚係服務, 次次㩒左服務制唔洗半分鐘即刻有人過黎good ar

雞翼都炸得好好食, 勁有蒜味

總結這餐都好滿意

2014-08-28