2014-08-04 4351 瀏覽
星期六又係同D FD HEA下吹水嘅日子, 今次簡左去中港城嘅 FLAME, 因為鍾意食半自助餐, 食完一個HEA LUNCH跟住去SHOPPING, 真係enjoy life!個位置雖然係中港城, 都算方便, 同埋個VIEW幾正, 坐得舒服沙律吧D選擇都唔錯! HAM, 燒茄子, 新鮮沙律菜甜先黎面包, 熱熱地同好軟,又有印度薄餅,好脆呀!! 仲有個南瓜湯好濃南瓜味,掛住飲唔記得影相 > <再黎自選沙律….嘩好好味!! 有D估唔到吞拿魚加左醋同紅椒同洋蔥,入口之後, D魚好甜同好鮮,忍唔住食左2碟, HEHE係時候食主菜啦!! 我叫左魚,之前食左太多沙律..唔敢食肉…超標了蘆魚個火候控制得幾好, 塊皮好脆, 仲加左D魚子醬,令到D魚味好出但咬落D肉又唔太熟, 好軟身, 有兩種口感, 又有薯蓉吸左少少魚油香味,真係唔錯!個FRIEND叫左三文魚漢堡, 個味都好FRESH喎, 加左D紫洋蔥,比較爽口, 但之前真係食得太多沙律…再食包, 真係食唔晒!!!我哋由12半坐到成3點,雖然過左LUNCH時間,但佢地D服務都好好,飲完咖啡, 都會幫我哋加水, 見到隔離枱因為有太陽晒到
沙律吧D選擇都唔錯! HAM, 燒茄子, 新鮮沙律菜甜
我哋由12半坐到成3點,雖然過左LUNCH時間,但佢地D服務都好好,飲完咖啡, 都會幫我哋加水, 見到隔離枱因為有太陽晒到, D 服務員即刻主動幫佢哋拉上窗簾, 唔使等個客出聲,唔錯!!

以性價比計,(主菜價錢由$12x 到頭$18x)都唔錯, 都會再黎 ^^

2014-07-19