2014-07-17 1296 瀏覽
今日出到來TST想試下新野,見到咁多間店都唔洗排隊係唯一呢間要排,走去睇下個菜單,見到又幾有創意,咁就係好奇心推使下走左去排,睇下有幾好食啦!點左菜唔到10分中就有菜上,速度非常驚人!!第一道係密瓜雞湯。很抱歉,因賣相平平無其,所以唔影啦。一入口!哇!!哇!!原以為密瓜清甜雞味鮮甜會係一流配合,不過可能呢排因為天氣太熱,貼心嘅廚師知道客人流得汗多要補充鹽份,所以大量咁放。不過飲多2啖後覺得條"利"嗱嗱地。。第二道菜士多啤利盒真係超級香,未入口見到都開胃!呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀!!!!!一放入口真係不得了!!!味道濃到。。。有啲難以接受。。。可能週未個廚太忙,所以直接用大量士多啤利果占去調味,令到成道菜只食到一堆甜味同酸味。第三道菜都好靚~ 一放入口。。。好明顯又係出自貼心嘅廚師手。只係食塊金華火腿都番本,厚到呢!差啲咬唔郁!咸到條"利"直頭係嗱。其實唔理味道,呢到都係一口好地方,環境好,菜式靚,上菜快,價錢尚算合理,杯茶又唔錯!當你想試特別菜式,咁我會向你推介呢到!起碼都睇得丫嘛!

點左菜唔到10分中就有菜上,速度非常驚人!!

第一道係密瓜雞湯。很抱歉,因賣相平平無其,所以唔影啦。
一入口!哇!!哇!!

第二道菜士多啤利盒
真係超級香,未入口見到都開胃!
呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀!!!!!一放入口真係不得了!!!

味道濃到。。。有啲難以接受。。。
只係食塊金華火腿都番本,厚到呢!差啲咬唔郁!
咸到條"利"直頭係嗱。

當你想試特別菜式,咁我會向你推介呢到!起碼都睇得丫嘛!