星期三黃昏....想搵坐耐D既cafe係登打士廣場樓下好多人派傳單~揀左2, 3 間~分別係20/F(上次同朋友食過, 成間紫色的,都ok), 10/F (未試過) 同 9/F最後揀左9/F呢間, 樓下個小妹妹叫得最賣力,本身都有D驚佢呃人入到去都有1/3滿, 我地一行4人佢都俾左張大枱我地~後尾見人地同一張枱坐左8個人!岩岩去到仲好早,未肚餓, 問侍應拎左杯水就玩broadgame同傾計, 6時入座, 11時埋單! 環境: 同傳單上比較,佢既sofa都幾舊下...不過可以接受, 廁所整潔度一般(但未算好難頂)        坐得算鬆動..最唔好係有D煙味 唔算好嘈設備: 有得充電        有Broadgame玩, 有個櫃鎖起既game要問店員拎就可以!!其他既game較舊...不過都夠我地玩        好似仲有得問佢借ipad??食物: so far so good!!去呢D cafe我唔要求咁多, 正常味~         白汁(吞拿魚/魚柳)意粉 X3         咖哩飯X1                                 全部都夠熱~已值得一讚!!
星期三黃昏....想搵坐耐D既cafe

係登打士廣場樓下好多人派傳單~

坐得算鬆動..最唔好係有D煙味
 唔算好嘈

設備: 有得充電
        好似仲有得問佢借ipad??

白汁(吞拿魚/魚柳)意粉 X3
         咖哩飯X1
         全部都夠熱~已值得一讚!!Haha
         飲品就細杯左少少, 幾啖飲完

服務:  初初得1 個侍應, 佢無咩表情, 但叫到既佢都有做~所以可接受啦~入面個疑似老闆既人都態度好好

價錢:  每人 $8X-$100 坐足5小時, 超值~

其他:  而且唔收切餅費!仲肯幫你點埋candles拎出黎, 再俾餐具你~
2014-06-25
生日