2014-06-25 14421 瀏覽
因為梁老闆好想試呢間嘅buffet  佢貪佢有和牛、蟹腳,同佢最愛嘅生蠔約左七點半,早少少到,但企到佢入得去果時先知,要排隊⋯⋯⋯⋯果度又細又迫,完全睇唔到佢有隊形?入到去勁多人排隊⋯所以避開⋯拎左啲唔係主流先沙律打個底先!個個都走去拎生蠔蟹腳,反而無咩人排,鵝肝同和牛但當你見到佢炒啲牛呢,真係減少食慾⋯佢好求其咁用兩個「產」搞兩野,你會見到啲牛,曡埋一齊,有啲啡有啲紅咁⋯果日刻我心諗都唔方好食,但又唔係喎!炒得咁衰都有牛味喎!但好似平時打邊爐果啲肥牛味無咩特別燒生蠔:唔識欣賞,食落去我覺得有啲啲怪唔知鵝肝定鴨肝,太熟豬手好好味!啲皮好煙韌啲肉都好淋!正其他兩樣唔知咩來,麻麻地三文魚好肥好多油好好味,其他我唔好,梁老闆話都新鮮過左第一轉,少好多人,佢地開始狂食生蠔,我唔好,但梁老闆同我肥仔各自拎左六七轉,應該幾好味蟹腳算大隻,有蟹味,唔係得個咸字總結:除左牛,同生蠔,蟹腳,呢啲主流,其他熟食,除左豬手,其他都唔掂,以五百蚊一個人,我覺得可以有好多選擇服務方面,我諗佢地真係好狠忙,有時多人到燥就無咩表情,但主動幫你執下野倒下水最鐘意係以下呢個我見好多人唔只寫生日,有啲會多謝爸爸媽媽,等大
因為梁老闆好想試呢間嘅buffet
佢貪佢有和牛、蟹腳,同佢最愛嘅生蠔

入到去勁多人排隊⋯所以避開⋯拎左啲唔係主流先

沙律打個底先!

個個都走去拎生蠔蟹腳,反而無咩人排,鵝肝同和牛

但當你見到佢炒啲牛呢,真係減少食慾⋯
無咩特別

燒生蠔:唔識欣賞,食落去我覺得有啲啲怪

唔知鵝肝定鴨肝,太熟

豬手好好味!啲皮好煙韌
啲肉都好淋!正
其他兩樣唔知咩來,麻麻地

三文魚好肥好多油
好好味,其他我唔好,梁老闆話都新鮮

蟹腳算大隻,有蟹味,唔係得個咸字

最鐘意係以下呢個
我見好多人唔只寫生日,有啲會多謝爸爸媽媽,等大家可以有個開心

但可惜,佢果度嘅燈光真係勁暗,影相要打燈

2014-06-22
生日