2014-06-22 8110 瀏覽
今日黎左依到,朋友介紹我地成班黎依到食,叫左刺身拼盤,海鮮既野,仲有抵讚既就係好快上D野食,只係食左個幾鐘,但所有野食都黎都好齊。個個海鮮我真係唔知叫咩名,不過質素真係唔錯,佢有4隻生蠔,三隻蝦,兩隻青口,兩個松葉蟹肉,最後仲有兩個螺頭,整體其實都唔錯嫁依個,比較正既就係佢個蝦,因為夠哂新鮮,食落夠爽口,唔錯嫁,其他就正正常常。之後就係刺身,外觀比起出面就差少少,唔算太靚,不過依到既刺身就好快會暖,因為佢既容器,不過刺身本身就唔錯既,蝦比起上都係依到比較好,可能來貨真係比較搵得好刺身既味道都只係正正常常唔算太特別,依到既野飲都同出面好唔同嫁,佢有好多樂天既飲品,又有忌廉溝鮮奶,錫蘭檸檬同埋其他幾款,不過都無飲太多.都算幾特別既。