2014-05-23 5318 瀏覽
難得老朋友幾年先返香港一次,幾經艱辛約了又改,終於都約齊幾個中學老死出黎,上個星期見到呢間食評又唔錯,地點又就腳方便,所以就試呢間啦!葡式半自助餐,有沙律,兩款湯選擇,龍蝦湯味道唔錯,之後一見有新鮮生蠔,男子組就立即二話不說ORDER 1打上先!直情食到唔停啦!. 跟住,仲有幾款小食選擇(焗帆立貝,馬介休,原隻燒雞翼,海鮮酥盒,秋刀魚...)可以任食 , 我又KO了兩隻燒雞翼 . 之後到主菜了, 由11款選擇中 , 就叫左個"炭燒美國肉眼扒", 個SIZE可以用KING SIZE形容 , 肉汁JUICY , 雖然配菜不多 , 但都已經好滿足 !!氣氛OK,食得開心!主菜--炭燒美國肉眼扒大大份好抵食,如果可以鐵板上就更好!!生蠔SIZE一般但抵食,夠新鮮!! 芝士牛油焗帆立貝夠香口,彈口!!鵝肝細細件但易入口半自助餐部份除左餐湯, 壽司, 沙律之外選擇略少,可以豐富D更可
難得老朋友幾年先返香港一次,幾經艱辛約了又改
,終於都約齊幾個中學老死出黎

葡式半自助餐,有沙律,兩款湯選擇,龍蝦湯味道唔錯
 , 我又KO了兩隻燒雞翼 .

主菜--炭燒美國肉眼扒
大大份好抵食,如果可以鐵板上就更好!!

生蠔
SIZE一般但抵食,夠新鮮!!

芝士牛油焗帆立貝
夠香口,彈口!!

鵝肝

細細件但易入口