2014-04-21 4391 瀏覽
入去坐低無耐,就叫左幾樣野食同cafe,講起個環境,其實都算好嘈,加上侍應又好小理會客人需要,只係坐係到玩同吹水,我覺得服務方面可以改善下。首先呢杯野飲,除左個淡字同埋d泡沫之外,真係同飲水無分別,好睇唔好飲。呢杯都還算可以吧,沒有令我失望!呢份早餐又貴又唔好食,薯餅無薯仔味,仲差過m記果隻,可能佢用既油炸得唔夠脆,感覺好似用緊千年油炸出黎咁,唔好怪我衰都要咁講,腸仔好一般,面包同蛋都ok,但不值呢個價錢,感覺好呃水呢個好一般,沒有什麼吞拿魚味,不會推介給大家.成餐飯都唔好話令人滿意,連最後個甜品都令人失望,睇左好多文都話佢地既cake好有心意整出黎,其實野食果d等得好長耐間,大多時間都係店員hea住做吧。當我叫個店員收野上甜品,佢同我講要我先付款先,如果我無買又點會叫佢上甜品呢?之後到佢上甜品,件cake個賣相真係好想叫佢重做,真係整得好鬼死是但,我點野食比錢果陣叫佢寫Happy Birthday,佢上甜品果陣上左做中文都算,你可唔可以醒少少?明知我想比個驚喜人都令佢攪到少少驚喜都無埋,佢寫字難睇都算啦,仲要唔識排番好d位,成餐飯都好頂住個心口,未試過咁火囉!寫幾粒字姐,做野應該過得

Cappuccino
呢杯都還算可以吧,沒有令我失望!
all day breakfast
呢個好一般,沒有什麼吞拿魚味,不會推介給大家.
cake
成餐飯都唔好話令人滿意,連最後個甜品都令人失望,睇左好多文都話佢地既cake好有心意整出黎,其實野食果d等得好長耐間,大多時間都係店員hea住做吧。當我叫個店員收野上甜品,佢同我講要我先付款先,如果我無買又點會叫佢上甜品呢?之後到佢上甜品,件cake個賣相真係好想叫佢重做,真係整得好鬼死是但,我點野食比錢果陣叫佢寫Happy Birthday,佢上甜品果陣上左做中文都算,你可唔可以醒少少?明知我想比個驚喜人都令佢攪到少少驚喜都無埋,佢寫字難睇都算啦,仲要唔識排番好d位,成餐飯都好頂住個心口,未試過咁火囉!寫幾粒字姐,做野應該過得自己過得人嘛..
如果你問我有冇下次,我會講唔會有下次囉,咁既價錢我去第二到食仲好過佢啦,又唔係話好食過人。
2014-04-16
生日