2014-04-20 1467 瀏覽
呢期真係好興以旅遊做主題的cafe..先有牧羊,後有古朴!食過牧羊數次,頭一次食物及飲品係有誠意的,可是還是敵不過時間的考驗,keep ng到水準...所以知道有古朴同類的餐廳,我都抱住沒有特別期望的心情去試!!好!入回正題!入到餐廳,環境好舒服,店主十分有品味選了兩個special lunch(次次都唔同):1.香辣蕃茄炒"顯"扁意份(味道不俗呢,辣味同蕃茄ge比例控制都balance,十分match)2.雞扒忌廉香茹意粉:上菜時,有點兒失望,原因那雞竟是炸雞....本人覺得跟意粉唔match....而且炸得太乾身,其實menu係咪應該寫炸雞而不足是雞扒呢?不過意粉卻是十分出色,意份掛著那忌廉.正!!!飲品:3.芒果蜜桃沙冰:偷飲左男友個杯兩啖,我覺得ok la!4.latte:我想讚一讚,有水準的牛奶咖啡,而且這杯免費的,只要係fb即時check in ,就有一杯free latte / cappuccino而且唔係hea沖比你,所以有驚喜呢!!!p.s:是可以再回的一間餐廳
好!入回正題!入到餐廳,環境好舒服,店主十分有品味

?不過意粉卻是十分出色,意份掛著那忌廉.正!!!

而且唔係hea沖比你,所以有驚喜呢!!!
p.s:是可以再回的一間餐廳
2014-04-18