2014-04-14 3945 瀏覽
 由於我地有Book到位8點鐘,不過我地都早到左15分鐘到,怕遲到會無位,佢有室外位嫁,不過好似有D凍,所以好彩係室內位,唔係可能凍死。不過位同位間有少少迫,但張枱又奇怪地大,可能方便你叫多D野食服務幾好,一黎就有杯茶同一碟炸菜花生做小食,睇住MENU黎食唔錯,一開始就決定叫咖喱炒蟹,今次仲有叫左幾樣野食,等左一陣就有得食,第一個黎到就係冬蔭公湯一上枱已經好大陣椰香味飄過!!裏面似乎有好多香料,仲有少少菇,,,而且原隻既蝦!誠意一足,一入口就有好重既椰奶味,不過酸味就重左少少,加埋少少辣味,都幾開胃,再辣D就正,加埋隻蝦都好爽口等左陣,炒蟹終於都黎喇,好大隻嫁,上菜前已經準備好乾濕紙巾,服務真係唔錯,成隻蟹都係汁,先試個汁,都係一樣極重既椰香味,,唔錯,蟹肉多而實,配埋個汁正,之後就係一個蔬菜奄列,賣相出色,一切就見到一個茄汁煮雜菜,個汁一樣咁正,