2014-04-01 16721 瀏覽
今晚約左小學同學聚會地點選擇左I-SQUARE的《名家》,同學仔一早就BOOK定位,真係唔該哂安排了坐房內的全海景房,一行11人可以叫好多野食,人多真好先來餐前小吃,款式都算多,味道都很不錯韓式炆牛肋骨~~~牛肋骨炆得好入味又好軟林,底下的蘿蔔的好好味呀,吸收哂牛的精華,YUMMY燒牛肋骨(無醃)~~~牛的肉質好好,因為冇醃就吃到肉的味道,都係好好味泡菜煎餅~~~餅煎得好香脆,但細碟左D囉,一碟只係得4件......煎蝦餅~~~蝦好明顯係雪藏的,一點蝦味都冇,這碟4件要$188大元,抵嗎?見人見智 部隊窩~~~都係OK的味道,但底下竟然有通粉......太奇怪了豬手~~~豬手肉好爽口,味到好入味這店的食物唔會好出色,但以這食物質素的話一點都唔抵食,但如果計埋窗外的景色就算OK啦這餐飯真係食得好受氣,為我們服務的侍應,只懂韓語,其他的都好似唔識(包括:粵語、英文),侍應唔係放錯野就漏單,都唔緊要,我們會原諒,要加水都叫了不入10次都好似唔係好理,這就過不去吧!最嬲的就是那位亦是全店唯一一位的女經理,她不但沒有服務可言,可以說係冇禮貌添見到熟客就落力的招待,我們的部隊窩半個鐘都未來都唔會跟
今晚約左小學同學聚會
安排了坐房內的全海景房,一行11人可以叫好多野食,人多真好
前菜
先來餐前小吃,款式都算多,味道都很不錯
韓式炆牛肋骨
燒牛肋骨(無醃)
泡菜煎餅
煎蝦餅
部隊窩
豬手
豬手~~~豬手肉好爽口,味到好入味

見到熟客就落力的招待,我們的部隊窩半個鐘都未來都唔會跟,這店有多好食都唔會有下次
2014-02-20