馬哥孛羅咖啡廳

Cafe Marco
餐廳: 馬哥孛羅咖啡廳
資訊:

2014-02-24 17556 瀏覽
上次來的時候是生日lunch buffet今次是心血來潮食自助餐話說我地儲左好多CASH DOLLAR埋單每人都係俾$0.2其實我覺得而家食BUFFET 真係愈來愈貴$550一位,食既野質素都係一般先講生蠔細隻都"啜"一聲就無左。仲要大把人排隊講真,連味都唔係好試到只係一陣咸味你睇,仲細隻過D 檸檬 -。-!好左,都有亮點就係生猛龍蝦雖然同WHISK都係無得比但材料新鮮,口感因為煮得過耐而"硬"左小小不過味道鮮甜搭夠仲有就係和牛姐姐仔煎得勁好食睇佢輕輕加鹽同黑椒,口感鬆軟食落仲有餘香應該似係上等牛另外仲有鵝肝,因為我唔食,所以唔知咩味道當然仲有蟹腳、螺、蝦等海鮮甜品都係屬於另一個亮點係以滑流聞名的movenpick既 ICRCREAM,仲有多種味道,令人食完又想再食!另外果D甜品都可以試下!
上次來的時候是生日lunch buffet
今次是心血來潮食自助餐
話說我地儲左好多CASH DOLLAR
埋單每人都係俾$0.2
其實我覺得而家食BUFFET 真係愈來愈貴
$550一位,食既野質素都係一般
先講生蠔
細隻都"啜"一聲就無左。
仲要大把人排隊
講真,連味都唔係好試到
只係一陣咸味
你睇,仲細隻過D 檸檬 -。-!

好左,都有亮點
就係生猛龍蝦
雖然同WHISK都係無得比

但材料新鮮,口感因為煮得過耐而"硬"左小小
不過味道鮮甜搭夠
仲有就係和牛
姐姐仔煎得勁好食
睇佢輕輕加鹽同黑椒,口感鬆軟
食落仲有餘香
應該似係上等牛
另外仲有鵝肝,

因為我唔食,所以唔知咩味道
當然仲有蟹腳、螺、蝦等海鮮
甜品都係屬於另一個亮點

另外果D甜品都可以試下!

滑流聞名的movenpick既 ICRCREAM
生蠔
生猛龍蝦
新鮮龍蝦同和牛
其他甜品
題外話/補充資料: 其實而家食BUFFET 愈來愈貴,用CASH DOLLARS 隨左可以平D之外╴仲可以同時間儲分!正!
2014-02-21
用餐優惠