2014-02-19 1697 瀏覽
依間咁嘅嘢第一次食,點知中伏到應一應,完全係唔掂囉,第一間令我嬲到要上嚟寫食評,一嚟原來連最基本泰國餐廳要有嘅嘢海南雞飯都冇已經火滾,得lunch先有,諗住唔鬼食,但情人節就算數啦,316蚊(套餐價)覺得都okay,唔算話好貴,但頂佢個肺,出到嚟啲嘢食同垃圾冇分別,佢個套餐得蝦餅,東蔭公湯,菜包,炒菜一碟同泰式炒飯total五樣,最火滾係個所謂泰式炒飯,一啲都唔似係泰式囉,唔知邊忽似係,仲要勁細碟,一人食都覺少嘅份量,同我自己屋企炒嘅隔夜飯一啲分別都冇,白晒晒,得幾隻雪藏蝦同幾粒芒果,仲要係未清乾淨晒皮嘅芒果,大佬做嘢唔洗慳時間到咁呀嘛?!皮都未清晒就放落去炒真係好q嘢~~啲菜呢就炒到老嘅,炒到黑晒,全餐係得個湯,菜包同蝦餅叫正常同啲,咁就收人316,食到滿肚火,下次咪洗旨意再幫襯佢,埋單仲要三吹四請,心諗係咪唔想收錢呀!行到就到廚房先叫到人出嚟埋單,可以全村人入晒去冇人睇埸都有囉~~永久backlist依間cheap嘢!!
所謂的泰式炒飯
菜包