2014-02-06 3075 瀏覽
自有次經過CROSTINI~買了杯玫瑰咖啡同EARL GRAY CAKE~每次經過~都會忍唔住再買來食~~襯住年30晚~特意去官塘廣場掃CAKE~我去到時真是年三十~晚~CAKE已被掃得77,88店員很NICE~俾了張地址我~叫我去東廣場(原來就係官塘廣場後面個商場)她說那邊比較多選擇~所以我就去了東廣場掃CAKE了~因為多選擇~煩惱了數秒究竟買一個大CAKE齊齊食還是買好多細CAKE一人一啖~最終還是貪心地買了很多件細CAKE因為可以試多幾隻味~既興奮~~~又期待~嘩~~~好靚呀~~~總共掃了7件~~~左至右上至下~~紅桑子白朱古力慕絲~~~特濃朱古力脆脆~芒果蕉糖拿破崙~~伯爵茶芒果慕絲(中間綠色最靚個件~)LEMON TART$18(左下)~~法式芝士(紅色光面個件)~~咖啡意大利芝士我買了二百三十多元~咪以為D老人家見到CAKE怕甜~得D後生食~好靚同好味~係無法抗拒~那隻手就是媽媽不耐煩我還要拍CAKE照時加上去的~個個都鍾意咖啡意大利芝士 同 芒果蕉糖拿破崙 ~最好味還叫我下次買多幾件呢兩隻...紅桑子白朱古力慕絲 和 我最愛的伯爵茶芒果慕絲(卻說沒甚麼特別的評價)特濃朱古
每次經過~都會忍唔住再買來食~~
襯住年30晚~
特意去官塘廣場掃CAKE~
我去到時真是年三十~晚~CAKE已被掃得77,88

她說那邊比較多選擇~所以我就去了東廣場掃CAKE了~

因為多選擇~
最終還是貪心地買了很多件細CAKE因為可以試多幾隻味~

既興奮~~~
又期待~
嘩~~~好靚呀~~~總共掃了7件~~
~
左至右上至下~~

紅桑子白朱古力慕絲~~~特濃朱古力脆脆~
芒果蕉糖拿破崙~~伯爵茶芒果慕絲(中間綠色最靚個件~)

我買了二百三十多元~
那隻手就是媽媽不耐煩我還要拍CAKE照時加上去的~

個個都鍾意咖啡意大利芝士 同 芒果蕉糖拿破崙 ~最好味
還叫我下次買多幾件呢兩隻...

特濃朱古力脆脆 和 LEMON TART~~很香~口感不錯

法式芝士(紅色光面個件)~口感很結實!~~

狂風掃落葉~6個人~一人一支叉~一下子便消滅晒~
個個都食得好開心~一路食一路話好靚好好味~
一家人~爭食CAKE~咖啡意大利芝士 同 芒果蕉糖拿破崙是最快被消搣~很SWEET~~
真心無買錯~~

2014-01-30
1 分鐘 (外賣自取)
$39 (其他)
  • 伯爵茶芒果慕絲