2013-12-20 2579 瀏覽
早幾日既 PARTY 食咗 TONY 既cake好掛住佢啲野,等我又寫吓我食過啲乜先切餅:Hazelnut and Chocolate Crunchy Cake- 好香朱古力味, 好滑Mixed Berries Napoleon- 我無食到, 但同事話好好味Mango Napoleon- 我既至愛, 細細舊, 食出又有脆口同creamy 既感覺我覺得個 SZ 啱啱好Pink Rose- 查實真係得個靚字掰開啲花瓣就得嗰細細舊蛋糕嚟當tea 都唔夠皮- 芒果拿破崙係我至愛,不過....大個就差少少,當然你把刀要好利, 先唔會切到散哂我都係 PREFER 細舊既切餅多啲
早幾日既 PARTY 食咗 TONY 既cake
好掛住佢啲野,
等我又寫吓我食過啲乜先
切餅:
- 好香朱古力味, 好滑

Mixed Berries Napoleon
- 我無食到, 但同事話好好味

Mango Napoleon
我覺得個 SZ 啱啱好
Hazelnut Chocolate Crunch, Mixed Berries Napoleon, Mango Napoleon
Pink Rose
- 查實真係得個靚字
掰開啲花瓣就得嗰細細舊蛋糕
嚟當tea 都唔夠皮
PINK ROSE
- 芒果拿破崙係我至愛,
不過....大個就差少少,
當然你把刀要好利, 先唔會切到散哂
我都係 PREFER 細舊既切餅多啲
Mango Napoleon (Flower)
題外話/補充資料: 之前試過喺 LUNCH HOUR 去攞餅, 就超多人, 我今次揀喺 6:30 放工時間去攞, 就無乜人。 同埋, 今次我訂餅時, 姐姐有同我講清楚個餅要喺4個小時內食, 不論有否入雪櫃, 我覺得好貼心
2013-12-17
5 分鐘 (外賣自取)
生日
PINK ROSE
Mango Napoleon (Flower)
  • Hazelnut Chocolate Crunch Mixed Berries Napoleon Mango Napoleon