餐廳: 永年士多 (寶城洋樓)
資訊:

2013-12-13 1305 瀏覽
間中都會去永年食麵,一直都唔覺得有問題,但今日卻感受到何謂其他食家評價所講"態度有問題",排o左半粒鐘,埋到去叫餸,其實我反應都唔慢,o個位高瘦男人已經串串貢講o野,我已經唔想理佢,點知佢一輪咀講o野(即係有佢講無人講o個種),真係好煩我只係想買碗麵o者!我講o左句"好煩,o拿o拿聲啦",o個刻佢個口好似開o左摩打咁係咁反擊"煩咩o者!係你食之嘛,又唔係我,我又唔趕時間,係你....下刪一推無謂對白",心諗費事同佢講,點知無啦啦隔離有個客叫佢送粒魚蛋,佢講完一輪o野之後,同我講"o拿,橫掂送開我送"粒"比你,仲唔多謝我,多謝人先得o架".....o個刻其實我好想爆粗,我買碗麵又要比你煩又要比你串,仲要比錢,掉轉頭你自己無啦啦比粒魚蛋我仲要我講多謝,條友係咪傻乜o左,我真係好克制,o個刻起我同自己講自己就算係元朗人,呢間o野幾歷史悠久,有幾好味都唔會再o黎食,老實講其實佢好味主要係D嘢落勁多味精,因食完會好口喝,但都真係唔差,不過仲之一句"貼錢買難受"嘅唔好攪我,食完都真係想嘔返出o黎!想去食嘅各位,幫襯無比人串係好彩,比人串係正常,人家唔憂無生意做,真係吹佢唔漲!
2013-12-06
  • 豬腸