2013-11-07 1492 瀏覽
第二次黎啦~今次係由我朋友幫我男友補祝生日~因為上次既印象都好好~所以推薦朋友再黎呢度~有book左位~今次5個人~坐sofa位~今次都有叫到上次既野食~味道冇變~都仍然好味~講真相比起好多cafe呢間真係好味了~(認真mode)芝士薯條~必點的!👍足料的醬汁~😋南乳加蜜糖雞翼~都係必點的~👍多人既好處就係可以試晒兩款~烟三文魚鮮果沙律~推薦!👍真係好喜歡店家加左蘋果,雪梨,士多啤梨入沙律入面~好清新~😋然後沙律醬都係超多的!唔會食到最後冇味丫~烟三文魚意大利飯~水準一樣沒變~也是必點的~👍卡邦尼意粉~第一次試~幾香~新鮮熱騰騰的上菜的~不是叮岀來的~讚👍~士多啤梨mocha~好配合~好好喝!😋可以試一下~朋友的榛子mocha~他說好好喝~但是我本人不喜榛子的~個人口味不同~(攤手)還有朋友的mocha~加左一shot~味道就剛剛好了~最後的重點!店主畫的熊貓也太漂亮了吧!好可愛!❤️❤️我和朋友都拍不停的!好有心思!😊所以一定要再上來寫寫食評~支持一下這麼有heart的店!一定會再來的!PS.聽說如果搞party仲可以包露台的~我生日可能可以試一試~哈哈~
第二次黎啦~
今次係由我朋友幫我男友補祝生日~
因為上次既印象都好好~
所以推薦朋友再黎呢度~
有book左位~今次5個人~坐sofa位~
今次都有叫到上次既野食~
味道冇變~都仍然好味~
講真相比起好多cafe呢間真係好味了~(認真mode)

芝士薯條~必點的!👍足料的醬汁~😋

南乳加蜜糖雞翼~都係必點的~👍
多人既好處就係可以試晒兩款~

烟三文魚鮮果沙律~推薦!👍
然後沙律醬都係超多的!唔會食到最後冇味丫~

烟三文魚意大利飯~水準一樣沒變~也是必點的~👍

士多啤梨mocha~好配合~好好喝!😋可以試一下~

還有朋友的mocha~加左一shot~味道就剛剛好了~

最後的重點!
店主畫的熊貓也太漂亮了吧!好可愛!❤️❤️
我和朋友都拍不停的!
好有心思!😊
所以一定要再上來寫寫食評~
支持一下這麼有heart的店!
一定會再來的!

PS.聽說如果搞party仲可以包露台的~
我生日可能可以試一試~哈哈~
2013-11-01
生日