2013-08-23 1067 瀏覽
友人說了好多次要黎呢間店happy hour, 終於就到時間一行5人出發估唔到呢到咁多人喎, 一放工就話黎都有長長既人龍開頭佢俾左張高枱我地, 但5個人既話太細啦, 而且我地又要叫野食女職員好好人咁幫我地轉左張枱但係等緊另一位朋友黎既時間, 我對座既友人突然大叫, 然後指住張枱: 曱甴呀!嘩! 真係好大隻, d腳仲要好長, 佢走左落枱底我即刻勁拍張枱, 因為好驚佢會走過黎我呢面。見佢落左地之後行左去後面d枱, 消失蹤影先至無咁驚, 眼不見為淨喇真係。我地係happy hour時叫野飲, 啤酒都係約 $40到真係幾抵飲得酒, 當然唔少得花生啦,!呢到既特色除左係花生任食之餘, d殼仲可以隨手掉落地添我地叫左墨西哥脆片, 煙肉芝士忌廉通粉, Hawaii Pizza 同埋辣味雞翼墨西哥脆片: 配有牛油果醬同cream cheese薄薄既脆片, 再加上厚厚既焗芝士係面, 再點一點醬, 真係一絕焗煙肉芝士忌廉通粉: 真係好好味, 通粉面上灑上大量既煙肉碎, 鹹鹹地之餘忌廉味好香又夠creamy, 令人好想食完一啖又一啖Hawaii Pizza就有d乾, 味道fair, 無咩特別而辣味雞翼就配有
估唔到呢到咁多人喎, 一放工就話黎都有長長既人龍
女職員好好人咁幫我地轉左張枱

而辣味雞翼就配有茜芹同sour cream, 雞翼個辛辣汁幾好味, 惹味得黎又唔會過辣

同友人非常享受呢到既食物同relax既感覺, 不過衛生就真係要改善一下喇唔係d “不速之客” 都真係會嚇走真正既食客
2013-07-31