是日清明節亦是西方兒童節,我地一行14人掃墓完畢就去食中午果餐。又係要趁機多謝我個好DADDY~佢一早就去左BOOK定位先再JOIN我地拜山~所以我地先可以唔駛等咁耐位咋!12點幾去到酒樓,其實都唔係太多人等位~我地仲有間私家房坐添!!!間都唔算逼,仲有電視睇~惟一唔太好就係冷氣唔係好夠,熄左D燈又暗,開曬又熱....真係有D難攪講番正題先,個部長介紹我地食喱個午餐全包宴。我地計一計咁多人,茶$都要2舊水啦,全包宴真係抵喎!!!睇下有咩嘢食先~大蝦伊麵,估唔到佢咁好食喎~汁香得黎又唔會好濃味,大蝦好彈牙燒味拼盤,唔錯,d燒肉同叉燒唔太肥唔太瘦,好咬口!蝦餃王,喱個真係唔講得笑~我食左2粒,因為D蝦真係好正!!!燒賣,原來黎錯左個菜餃,點知俾我個精靈姑媽發現左等到大家食完D嘢,人都走左幾個佢先黎....所以大家都好飽唔係好食得落~不過都係因為有彈牙蝦,可以唔錯!燒雞,成個禮拜食左超多雞,所以都係咁食左舊....不過,隻雞都好滑上湯浸菜,普普通通一碟菜,無咩特別好食唔好食蒸魚,因為我個人唔係咁食魚,所以無咩COMMENT菇炒豬柳,夠獲氣又多惹味!食完喱餐午餐真係飽到上心口~總括黎講:平,靚

睇下有咩嘢食先~

燒味拼盤,唔錯,d燒肉同叉燒唔太肥唔太瘦,好咬口!

燒賣,原來黎錯左個菜餃,點知俾我個精靈姑媽發現左

上湯浸菜,普普通通一碟菜,無咩特別好食唔好食

蒸魚,因為我個人唔係咁食魚,所以無咩COMMENT

菇炒豬柳,夠獲氣又多惹味!

食完喱餐午餐真係飽到上心口~

總括黎講:平,靚,正!
題外話/補充資料: 如果無房可能會嘈d 洗手間都幾乾淨
2013-04-04