2013-03-08 877 瀏覽
看見個標題便知道我要寫的是什麼了約左朋友食生日飯,預早BOOK定位,而且準時到,服務員帶好位後就走了我足足坐左差不多15分鐘,都有一個服務員識得倒杯水比,這樣還算有服務可言嗎?朋友到齊後我地點菜了,我地原本想點住D小食同前菜食住先,點知點完小食同前菜簡直想即走呀D野差到我唔想影相呀先講下我地叫左D咩先※GREEN SALAD~~~好難會有問題的※凱撒沙律~~~也沒有問題※蕃茄長通粉~~~個蕃茄汁都可以的,但個通粉係未熟架!記住並唔係意大利口味的,係真係未熟呀※兩個PIZZA~~~個人覺得簡直不值一題呀,一間意大利餐廳做出來的PIZZA,個PIZZA底好似厚批咁厚呀!何為意大利PIZZA呢?※白酒煮青口~~~D青口簡宜尤如BB SIZE呀!究竟係本身係咁細仔定係煮得太耐而咁細仔呢?※蜆肉意大利粉~~~一上枱便聞到有嗅味的,蜆是變壞了的因為聞到一陣嗅味,便叫經理取走它啦,經理的反應簡直係不知所謂的,她說幫我們換過第二碟,但我們見咁樣真係冇膽量再繼續再食其他的,便要求CANCEL,個經理竟然提出送番D咖啡、茶作為補償,我們沒有接受,而且即時埋單轉場再食過啦!老實說這間餐並唔係一般廉價的茶餐廳
看見個標題便知道我要寫的是什麼了

D野差到我唔想影相呀

先講下我地叫左D咩先
※GREEN SALAD~~~好難會有問題的
※凱撒沙律~~~也沒有問題
※蜆肉意大利粉~~~一上枱便聞到有嗅味的,蜆是變壞了的

老實說這間餐並唔係一般廉價的茶餐廳或者PIZZA店,這樣的服務態度與食物質素真係要不得囉!如果唔改善我諗都不會生存多久吧!
2013-03-07