2012-05-10 4223 瀏覽
食物好cheap!如炸三文鱼骨、豬皮鱼蛋,炸豆腐、春卷/咖哩角、差過急凍的点心,幾吋厚的包,真係登時飽飽時濟濟,用作托薯蓉的貝殼很舊!多麵少餸的湯麵,我請師傅少D麵,他黑口黑面說冇得揀,然後'砰'一声把碗掟到枱上,他又眼尾見我friends去取,他立卽離開工作檯,為了唔駛做!總之仲慘過乞!!!鷄翼炸到又燶又旱,為了慳本同令D客不能講冇refill(因每盤都有食物只是客不會取),一舉兩得,好絕!甜品最差冇期望,隔夜蛋糕仲要切到好細,木瓜是苦的。地方細,多D人就好嘈,食物枱細,取物時好迫!管理差,尤其是那經理(非常小家)常借故發客脾!面斥D客不要胡亂取糖,鬧客唔食晒D嘢,(試問咁難食点啃??),又未能使下屬有礼對顧客!所以经營每況愈下,只能用平價或送coupon招來,在不忿情況下以客作發洩品!無品!質素與服務全欠奉,一定不會再去!

質素與服務全欠奉,一定不會再去!
2012-05-06
紀念日