我係個好多寫咩食評既人。今天因為呢間店既出色水準,令我忍吾住要開個openrice a/c發表一番。其實願意嘗試新事物既推動力係源於網上對cheesepizza的好評,同時我亦避開點選所謂的『負評』,令整體食品質素相當好!!!P.S.食左N多次既pizzah_t都無一次令我有甘既衝動這是我第三次外賣cheesepizza 頭兩次都係7點左右叫,8點未夠送到,重點係佢講幾分鐘就會大約幾多分鐘送到,有時我會係佢送緊pizza時沖涼,大約預到時間。今次是在1500左右叫,1535就送到。服務方面達標!!今次叫左個輕便套餐(啖啖肉+焗海鮮飯+蒜蓉包,extra炸雞兩件)個飯可以見到係好足料,而且焗得好靚,飯用蛋飯,條芝士可以拉到好長xd。。比起pizzah_t既焗海鮮飯,呢個易入口o的,果個調味太重,汁往往吾夠成個飯用,飯亦只是平平白飯。。而個炸雞亦可見到,我用番同一個兜(大約15cmx12cm),可見件雞幾大隻!咬落塊皮好脆,有o的似食炸魚皮,肉吾使點多講,之前都係因為上面好多對炸雞既好評先試!唯美不足就係大膩(你可以想像食好多好多炸魚皮既感覺係點)cheeesepizza同pizzah_t

今次是在1500左右叫,1535就送到。服務方面達標!!

首先我係食個飯,比我食左啖xd
其次係件炸雞!!Yummy
側面!!
好味到食左件先知未影相!!
cheeesepizza同pizzah_t最吾同既地方就係尼間你食落去無果種不停加調味既感覺,淡而味厚。
『厚』既意思係層次好豐富,咬最好味果口時先感覺到辣肉腸既味,再感覺到o的cheese同其他肉既味,最後就係醬料既
味,而pizzah_t食到就只有好重醬味,真正料既味已經被蓋。頭2次pizza都係連住但無比刀,今次有,好體貼算係。

唔知係咪用olive oil黎整,食完無食pizzah_t果o的甘口渴!!

價錢先112,抵不在話下,比起pizzah_t$16_既餐,不可話好多幾倍,只能話要選既話,我會選cheesepizza

綜合3次黎講,真係未試過任何服務/食品質素既問題,3次都好好。我係在樂華分店訂。

2012-01-17
35 分鐘 (外賣送餐)
首先我係食個飯,比我食左啖xd
其次係件炸雞!!Yummy
側面!!
好味到食左件先知未影相!!
  • 啖啖肉
  • 焗海鮮飯