餐廳: 星浪餐廳
資訊:

2011-12-14 1648 瀏覽
星期日同左女友去左呢間店食晚飯,呢度好靚,基本上同o係水上面食野冇分別,因為d海浪好勁,同埋呢度一行同兩部就係海,太正了呢間店環境係一流的,我地坐左o係出面露天既地方,一路聽住d浪聲, 一路食野真係超正,呢度d小二超好禮貌,而且好勤力幫你執野,有求必應,好抵讚.食物方面,我地叫左個芝士焗波士頓龍蝦,安格斯牛扒,一個海鮮飯,仲叫左個法式海鮮湯同紀廉磨茹湯,同一件芝士餅.佢全部野食都超好味,佢個牛扒同個法式海鮮湯真係冇得頂,個牛扒好有牛味,d脂肪入口即溶,正,個法式海鮮湯超多料,而且好新鮮,味道有d似龍蝦湯,好濃,好好味,佢d龍蝦好鮮甜好彈牙,同芝士好夾,正到爆.佢個芝士餅有d怪,佢好淋,有d似未凝固咁,但超好味,而且芝士味極濃,必叫.提醒大家,呢度只有一隻船出番香港仔,走一班可能要個幾兩個鐘先再有船,要計準時間走.
分別,因為d海浪好勁,同埋呢度一行同兩部就係海,太正了
呢間店環境係
呢度d小二超好禮貌,而且好勤力幫你執野,有求必應,好抵讚.
好味,而且芝士味極濃,必叫.
要計準時間走.
好靚