2011-09-25 546 瀏覽
之前同屋企人黎飲過茶, 覺得易搵位, 又唔貴, 所以再黎encore.點知............今次令我地食到反晒眼, 決定要black list 佢, 唔會再黎。十二點幾黎到, 照樣好易搵到位, 唔洗等!我地5個人叫左1) 鳳爪排骨飯: 三十幾蚊煲, 上枱個刻都幾吸引, 但食落....d 米好似生咁, 排骨又肥, 同得一隻鳳爪咁多,個煲又唔多熱,差!2) 馬拉糕: 原來呢到既馬拉糕係等於千層糕嫁囉, 舊千層糕仲要濕濕地, 好淋身, 仲要好甜, 差!3) 煎茄子: 第1次見煎茄子係用個籠上, 我地估佢一早煎好, 再用籠蒸熱, 味道未算太難食, 不過好油。4) 牛肚: 超咸5) 腸粉: 咁多碟點心中, 算係最正常的一碟。6) x燒飽: ok7) 奶皇煎堆仔: 入面唔知係咩奶皇囉, 食落, 睇落都好似jelly咁, 嘔心。因為d 野咁難食關係, 大家都唔去試佢d 炒粉麵啦。食左唔係好多野, 埋單都$26x, 勁唔抵。
十二點幾黎到, 照樣好易搵到位, 唔洗等!
我地5個人叫左
4) 牛肚: 超咸
5) 腸粉: 咁多碟點心中, 算係最正常的一碟。
6) x燒飽: ok
因為d 野咁難食關係, 大家都唔去試佢d 炒粉麵啦。
食左唔係好多野, 埋單都$26x, 勁唔抵。
2011-09-24