(非會員)
2011-03-01 61 瀏覽
我好鍾意Auntie Betty, 雖然我好少去土瓜灣, 但每隔一段日子都會專程搭車去幫襯。Set Dinner由$88-$120,都幾多選擇,我鍾意既原因係因為以咁既價錢,前菜/甜品都見用心!食物味道都唔錯,前菜蟹肉沙律多蟹肉好味(可惜細碟, 我想食多d~~~~~! >///<)餐包竟然係牛角飽!唔算好好味, 但總覺得比起平時見慣既甜餐包/多士有誠意!雞扒煎得好香, 但肉質就不及上次, 上次d雞肉肉質同平時食既唔同。肉眼扒就一般,甜品有焦糖燉蛋/芝士蛋糕選擇,我次次去都係揀焦糖燉蛋(因為平價晚餐好少有得食),但今晚d焦糖就太燶。不過晚餐份量算少,如圖所見, 意粉/薯蓉太少, 女仔食就夠,男仔應該唔夠啦﹗(唔夠飽就有藉口再叫cake! =p 門口個蛋糕櫃好吸引)餐廳地方細,今晚早去冇其他客,氣氛好,又好坐,店員勤快笑容親切,咁既價錢,我好滿意架啦!
Set Dinner由$88-$120,都幾多選擇,
我鍾意既原因係因為以咁既價錢,前菜/甜品都見用心!
肉眼扒就一般,甜品有焦糖燉蛋/芝士蛋糕選擇,
(唔夠飽就有藉口再叫cake! =p 門口個蛋糕櫃好吸引)
咁既價錢,我好滿意架啦!

魚翅忌廉湯, 內有粒粒魚肉
竟然有牛角包! 樣子可愛!
蟹肉沙律, 好細碟但多蟹肉
澳洲肉眼同價錢一樣一般
燒鯖魚煎雞扒,薯菜係薯蓉
晚餐包的甜品:焦糖燉蛋
2011-02-28
魚翅忌廉湯, 內有粒粒魚肉
竟然有牛角包! 樣子可愛!
蟹肉沙律, 好細碟但多蟹肉
澳洲肉眼同價錢一樣一般