等我幫一窩豐打第一個食評先.昨日,同幾個老朋友食團年飯, 有朋友介紹我去一窩豐, 剛剛開業two weeks 咋, 那我見他可以又打邊爐又可BBQ, 一試無妨.我已經遲左到, 一去到見到果幾隻野, 已經係到玩緊炭燒BBQ, 仲玩得咁鬼開心. 我一坐低,已經急不及待, order我想食既野啦, 唔好執輸麻! 一窩豐 d BBQ野奄得好好味, 我最欣賞佢有孜然粉 ,俾我地自己洒上去. 正到暈呀! 打邊爐食材都好新鮮, 正! 全部價錢係中價, 唔算太貴, 接受得到. 而我地幾個就比較鐘意坐出面, 鬆動D! 最後, 到我地差不多打完邊爐果陣, 有個靚仔走埋黎,話請我地燒魷魚, 咁我地有個唔蝕又有so既心態下, 梗係黎啦! 未上台前,我以為size係細細塊咁嫁, 但原來唔係攞, 係大大塊果隻呀! 好味到暈呀!!PS: 服務一流!! 我地一行7人,埋單都係$800, 抵!!
等我幫一窩豐打第一個食評先.

一窩豐 d BBQ野奄得好好味, 我最欣賞佢有孜然粉
,俾我地自己洒上去. 正到暈呀!
一個係炭爐,一個係邊爐,一齊奉上!
打邊爐食材都好新鮮, 正!
全部價錢係中價, 唔算太貴, 接受得到.
超新鮮肥牛
超新鮮桂花蚌
超新鮮魚頭雲
而我地幾個就比較鐘意坐出面, 鬆動D!

送既魷魚
PS: 服務一流!!

我地一行7人,埋單都係$800, 抵!!

2011-01-31
團年飯
超新鮮魚頭雲
超新鮮肥牛
超新鮮桂花蚌
一個係炭爐,一個係邊爐,一齊奉上!
送既魷魚