2010-10-09 62 瀏覽
今晚我地一行10幾人,去咗呢間餐廳食飯聚舊,揀呢度係大家希望有個地方可以坐吓傾吓計,睇吓啲舊相開心吓。野食OK,也冇咩特別推介。只係特別想講,我未食過一間野,可以比侍應妹妹話咗我地3次之多因為我地10幾人,枱又細,食完啲碟都未執又已經有新食物再到,有見侍應妹妹得兩人應接不暇,體諒唔追佢埋嚟執,我地自己將啲食完嘅碟放到隔離一張冇客人嘅枱,佢竟然行埋嚟話我地,話唔準放野過隔離.....咁點呀?你又執唔切,我地又冇位放食物,好心幫你放埋一邊又比人話。。。跟住我地坐嘅地方好熱,叫佢埋嚟開風扇,佢應咗我地之後佢冇問,我地唯有自己開!點知佢又埋嚟話我地做乜攪個風扇?佢話佢地原本個MODE唔係咁,一定係有人攪過先係咁喎!一把風扇啫?!點解咁睇唔開要埋嚟質問我地?我地係客嚟架!朋友囡囡離開時,才發現面仔比【失】鍚咗幾啖有冇攪錯?

野食OK,也冇咩特別推介。

朋友囡囡離開時,才發現面仔比【失】鍚咗幾啖
有冇攪錯?
2010-10-08