2010-07-23 28 瀏覽
自從轉了工作地點 很久沒到TST的CPK食飯!!同朋友行開TST,,,就黎左呢到!7點未夠已經要等位!!不過好彩唔係等得太耐 等左10分鐘左右好幸運有WINDOW SIT! 睇住海景食飯都開心D!2個人食飯叫左好多野!AVOCADO CLUB EGG ROLLS:: 外脆內軟!!好食!!之前食過但都冇今次咁好食!果然冇揀錯!! 而且外面炸得岩岩好 效率都幾高 送到黎都仲好熱~PESTO CREAM PENNE WITH CHICKEN::呢個真係好好食!!第1次試但已經鐘意左!好食到唔知點形容!好CREAMY既感覺!PESTO SAUCE比想像中好食而且配CHICKEN真係好夾!!可惜我食蝦會敏感 如果唔係下次1定會試!PEPPERONI SUPREMO PIZZA:: 平時鐘意食厚批..但朋友想試薄批就揀左呢個..好多CHEESE!!!!!而且佢D PEPPERONI比起其他食PIZZA既地方好食好多...MAINPOINT係佢唔洗100蚊就有個13吋既PIZZA!!真係好抵好好食!無限REFILL既ICE LEMON TEA真係抵飲! SERVICE都幾好呀D STAFF唔會話要等
自從轉了工作地點 很久沒到TST的CPK食飯!!
同朋友行開TST,,,就黎左呢到!

好幸運有WINDOW SIT! 睇住海景食飯都開心D!

2個人食飯叫左好多野!

無限REFILL既ICE LEMON TEA真係抵飲! SERVICE都幾好呀D STAFF唔會話要等好耐先黎SERVE我地...見我地ICE TEA飲晒唔洗叫都會幫我地REFILL...
不得不提係佢個SEAVIEW真係超正!!下次黎都1定會訂定位坐WINDOW SIT!!^_^

((最衰冇影相 如果唔係1定同大家SHARE^^)
2010-07-21
  • AVOCADO CLUB EGG ROLLS
  • PESTO CREAM PENNE WITH CHICKEN
  • PEPPERONI SUPREMO PIZZA!