2009-09-07 57 瀏覽
已經唔係第一次黎食架喇, 同呢個好姐妹一齊去食番餐啦... 我好鍾意呢度個格局同裝修, 地方一D都唔大但好cozy, 最啱三五知己一齊食下野傾計...咁當然, D 野食嘅質素都緊要 !食日本串燒都離不開雞亦, 雞腎, 牛舌, 羊架呢D款式, 但好唔好食就真係好梯師傅嘅手勢同經驗, 我地仲有食鴨舌, 雞乾, 安格思牛, D火喉啱啱好, 好好肉汁 ! 不得不介紹係距嘅醬汁燒蠔lol...嘩, 好味到真係你要自己去試下先明我講嗰種食後覺得好滿足嘅感覺 ~~不嬲服務我地個女仔又好咼, 唔會係咁叫我地食D貴野, 你問距距先推介...價錢當然有番咁上下貴, 但好多時貴得黎係唔好食架嘛, 呢度食完埋單你覺得都值啊 !!!

2009-09-06
  • 醬汁燒蠔