(非會員)
平時食開旺角個間麻布茶房d 野都唔錯..諗住試下tst 呢間喇..估唔到d 服務生同d 食物ge 水準都差好遠!叫左個咖喱溫泉蛋烏龍麵..點知一黎到..隻溫泉蛋變左做溏心蛋..一問之下個男侍應唔識答..將個波拋左比個女侍應答個女侍應亦算有禮貌咁解答話因為h5n1 所以將溫泉蛋轉左做溏心蛋..咁我都接受佢個解釋準備開餐啦點知食左幾啖發覺竟然一d 咖喱味都冇兼且平時食開ge肉醬變左肉餅!跟住想再問一問侍應..第一次答我個男侍應望到我揮手..冇理過我..走開左..又叫左另一個女侍應過黎..佢答我話因為日本d 咖喱係冇咖喱味架...我望住個餐牌名...咖喱溫泉蛋烏龍麵..冇咖喱味亦冇溫泉蛋..就咁叫肉餅烏龍麵算la~~~呢餐食得超唔開心..亦唔會再黎!
平時食開旺角個間麻布茶房d 野都唔錯..

叫左個咖喱溫泉蛋烏龍麵..
咁我都接受佢個解釋準備開餐啦

呢餐食得超唔開心..亦唔會再黎!