2009-04-05 109 瀏覽
經常路過都未試過買麵包食.那天肚餓時立刻入去買來試下.點知一試就後悔了.我買了2個麵包,一個紫菜肉鬆包,一個熱狗.合共11.5.首先試紫菜肉鬆包,塊紫菜超淋,唔掂.再食那件肉鬆又無乜味道兼且超少,再試埋個包真係不得了,係難食到不得了,根本唔知食緊麵包還是蛋糕.麵包應該做到鬆軟有彈性,有麵包香,這個包完全無.一路食個腦一路叫自己唔好食掉左它,後來諗住掉了好浪費,最終頂住食晒成個包只係唔要塊紫菜下午肚餓少少時食埋件熱狗.熱狗是芝麻包,最弊包有相同無病,好食到腸點解可以超硬的呢??又無肉的香味,只係有少少鹹味,蕃茄實在太恐怖,勁紅色.嚇到我唔敢食個包最後掉了我可以講呢2個包係我三十一年來吃過最難食的,真不明為何以整到兩個包都咁難食,貼錢買難受,下次都咪搞我呀

紫菜肉鬆
熱狗
2009-04-02
$11 (早餐)