2009-03-30 2 瀏覽
星期日下午2點半經過此店, 就問下有無下午茶啦! 間店又唔係full 晒, 但個個服務生都好似忙都死咁, 無人理, 叫亦無人應我地只好係收銀位, 等佢地幾個客俾晒錢, 慢動作的收銀姐姐才答我地," 下午茶要晏d 至有wo" (但無答我地幾點law) 而且答一題咁簡單, 真係要客人等咁耐3點幾近4點, 我地去食下午茶, 下午茶餐牌搵左幾張枱才搵到, 落左單, 聽左幾次佢地d職員叫俾水我地果枱, 但都係無, 我地直接叫佢地俾水啦, 點知.................. 最後我地自己去拿law, 佢地服務生真係好似好忙, 我叫想截佢地都難, 所以要咩調味料, 我都自己去拿好過咩都加晒價lu, 肉醬意粉$24,飲品加$3, 無晒十幾蚊le 支歌仔唱...., 味道好一般, 好在有芝士粉.和牛面麵$26,個麵淡到D湯好似白開水般(可唔可以俾番個湯粉包我ar), only塊牛面質地不錯, 不過俾d白開水浸過, 所以無咩味.成餐最好係柸野飲, 凍朱古力, 有d忌廉係面, 不錯埋單$60, 仲要加多$6 服務費, 即共$66, (服務真感覺唔到), 若下午茶時段, 有多職員落左場, 建議免加一服務

和牛面麵$26,個麵淡到

成餐最好係柸野飲, 凍朱古力, 有d忌廉係面, 不錯

埋單$60, 仲要加多$6 服務費, 即共$66, (服務真感覺唔到), 若下午茶時段, 有多職員落左場, 建議免加一服務費, 咁既食物, 咁既價錢, 唔太值, 可以不試.
2009-03-29
  • 凍朱古力