餐廳: 銀龍粉麵茶餐廳
資訊:

餐廳: 銀龍粉麵茶餐廳
資訊:

2008-08-21 56 瀏覽
上次同fd行完街就去左頌富join個第2個fd果陣都好夜..9點幾我地就去左銀龍食!!d人成日話好味..但有時d野幾貴下果次我第1次去..睇餐牌睇中左什扒個鐵板燒餐可以俾你簡跟意粉or飯,同埋薯菜$45幾抵..初時以為only包野食..點知又有"算蓉"多士,餐湯咁樣d食物質素仲吾錯!!!d扒全部大大塊好似吾洗本咁.haha總之就又抵又好味la..食完之後好滿足^0^btw..佢地d service真係吾錯!!因為我地又叫拎紙巾又叉又水咁樣人地都仲好好態度.值得1讚.ha

上次同fd行完街就去左頌富join個第2個fd
果陣都好夜..9點幾
我地就去左銀龍食!!d人成日話好味..但有時d野幾貴下
果次我第1次去..睇餐牌睇中左什扒個鐵板燒餐
可以俾你簡跟意粉or飯,同埋薯菜
$45幾抵..初時以為only包野食..
點知又有"算蓉"多士,餐湯咁樣
d食物質素仲吾錯!!!
d扒全部大大塊好似吾洗本咁.haha

總之就又抵又好味la..
食完之後好滿足^0^

btw..佢地d service真係吾錯!!
因為我地又叫拎紙巾又叉又水咁樣
人地都仲好好態度.值得1讚.ha