八月一日, 今日有位同事要走, 所以請我哋食下午茶,我最今次試咗叫《許留山》外賣呀!! 同事唔講我都唔知佢哋有做外賣既添!至於中間果兩盆「芒果布甸」係另一個接手既同事請既。十五個同事叫咗咁多嘢食都係 $399 (除咗兩盆「芒果布甸」), 其實幾抵食喎!我叫咗個鮮什果單汁底, 要芒果汁底 ($28), 即係最左手邊果四盒嘢,又幾抵食喎, 咁多生果, 雖然有啲生果都幾酸, 但份量足, 只係覺得分咁多個盒好浪費啫! 小食我哋一齊叫咗盒「芒果糯米糍」($25)、「咖喱什錦」($18), 同埋「XO 醬蘿蔔糕」($16), 即右下角未開蓋果盒。樣樣都幾好味, 包括個「芒果布甸」, 但真係覺得佢哋好浪費....... 用勁多盒同多膠袋, 明明用個大袋就得啦!係要每幾盒又用個細啲既膠袋裝, 我哋果幾盒生果放埋一個大啲既盒都得啦!最後我哋只能留噃兩個布甸盒, 因為勁硬淨, 用嚟做布甸、啫喱或桂花糕等糕點甜品一流!! 更詳細資料及圖片請看 : http://hk.myblog.yahoo.com/joycewai616/article?mid=9763
八月一日, 今日有位同事要走, 所以請我哋食下午茶,

至於中間果兩盆「芒果布甸」係另一個接手既同事請既。

又幾抵食喎, 咁多生果, 雖然有啲生果都幾酸,
但份量足, 只係覺得分咁多個盒好浪費啫!

同埋「XO 醬蘿蔔糕」($16), 即右下角未開蓋果盒。

樣樣都幾好味, 包括個「芒果布甸」,
最後我哋只能留噃兩個布甸盒, 因為勁硬淨,
用嚟做布甸、啫喱或桂花糕等糕點甜品一流!!