(非會員)
2008-07-09 2 瀏覽
今日同女朋友行街攰攰地, 就就左入呢間餐廳。環境靜, 又見裝修ok, 所以走入去試試。由於menu 得兩個餐(分別係牛柳同埋三文魚朳), 所以我同女友每樣都叫左一份。個餐有個龍蝦湯同埋餐飲。當然, 呢d西式餐廳都會提供我最喜愛的法式麵包同埋好好味的軟牛油。兩份主菜味道都好好, 牛柳做得出色, 但三文魚朳則黑椒味較重。食過主菜, 飲過餐飲, 再留在餐廳繼續享受著舒適的環境, 跟我女友談了個半鐘後才埋單, 因為滙豐銀行信用卡有八五折, 所以最後埋單只係300大元。真係十分抵食。還有一句, 個到d服務員個個都四萬咁口, 去到食飯, 人都開餵d呢!!香港物價高漲, 同女朋友拍拖食飯都要好好搵個又平又抵又不失大方的地方食飯呢!! 我誠意推薦!!

• 西式牛柳