2008-04-19 29 瀏覽
今晚8個人黎幫朋友慶祝生日, 發生左以下既事1.唔知係咪風水關係, 我地房入面/房出面都不停打爛野打瀉野, 甘都冇辦法, 唯有叫人去拖去執, 但唔明點解要人3吹4請都冇人理, 當人黎既時候, 只係拖左一下, 立即走人, 撻地仲成地水. 最後我地唯有自己抹.2. 啤妹唔知咩態度, 話唔幫襯喜x, 就抵你地死打瀉野3. 人手嚴重不足, 叫左set 酒, 冇拎骰盅黎, 當3吹4請後, 終於拎黎, 但地下d水係仲未拖, 所以唯有再次跪求. 那已經係半個鐘既事4. 唔知係咪system出現問題, 揀左歌後, 都係冇歌出, 唯有叫侍應幫手,又浪費時間.5. 食物方面, 不過不失啦. 因為我唔係食家.6. 我地明白我地只能享用房間時時間只有3小時, 當仲有成9個字先交房時候, 經理不停吹我地叫哂d野飲去, 驚我地唔交房甘. 呢d 都算係service既. distrubing service.唱k時間因為只有3小時, 真係分秒必爭. 扣埋食野, 跪求既時間, 真係只有1個鐘剩. 同埋8個人被stuff 入一間100呎既房間, 真係幾迫幾辛苦, 如果大家有鐘意求人既辟好,一定要黎呢間CEO.想remi
今晚8個人黎幫朋友慶祝生日, 發生左以下既事

2. 啤妹唔知咩態度, 話唔幫襯喜x, 就抵你地死打瀉野

5. 食物方面, 不過不失啦. 因為我唔係食家.

想remind 大家,千祈唔好以為ceo 既service 一定比其他neway好, 但收費一定比其他貴