2008-02-16 9 瀏覽
太多人講依度食物質數唔掂, 我同意, 過年前同兩個朋友仔食過, 上菜速度勁慢, 我地三個人叫了以下食品。註: 主菜可以轉為套餐。三個小食牛脷 –薄到唔恨的牛脷, 只有四塊, 味道好一般。蒜蓉什菇–錫紙包著什菇, 又係勁少, 得兩”住”仔, 好唔抵。雞翼–兩隻雞中翼連雞尖, 完全無味道, 雞翼好容易就可以分開, 好似煮咗好耐, 外皮乾乾的。Pizza –煙三文魚Pizza, 邊有點焦了, 其他地方還可以。味道都係一般。蕃茄牛尾配意粉–味道偏咸, 牛尾好大條骨, 無乜肉食, 意粉好乾好硬, 唔好食。朱古力軟心蛋糕–蛋糕勁硬而且好似有點梘水味, 好難食。長江七號(即係藍梅益力多沙冰) –好少的藍梅味, 好少益力多味。服務方面–待應好唔掂, 烚下烚下, 落單叫個朱古力軟心蛋糕, 佢竟然話要問下先, 我地覺得好奇怪, 原來佢以為我地要改套餐的甜品, 問完一輪落左單, 最後都係黎錯左套餐甜品Size, 又要等換…見到個甜品”真身”, 就已經覺得唔好食, 食埋真係好失望!!!整體上都好唔掂, 一定無下次!!!
註: 主菜可以轉為套餐。
三個小食
牛脷 –薄到唔恨的牛脷, 只有四塊, 味道好一般。
朱古力軟心蛋糕–蛋糕勁硬而且好似有點梘水味, 好難食。

整體上都好唔掂, 一定無下次!!!