(非會員)
2006-12-30 44 瀏覽
今日同男友諗住去旺角睇下有咩好野食,之後見到芝士屋個2人套餐A好似幾好,就放棄食食開的意房菜,就去試下,點知,勁後悔,148+加一咁的價錢令我完全失望。湯:普通的羅宋湯,唔係,應該係加左勁多茄膏的羅宋湯,即係完全唔係羅宋湯,連港式羅宋湯都唔係的羅宋湯,真係,慳錢到佢啊!沙律:我點左煙三文魚沙律,以為會幾好啦!點知佢的二人份量,等於平時的一人份量,三文魚就得個唔知五小粒定六小粒!上面有少少醬咁!三個小食:分別係鹹到死的法式焗田螺、酸到死的墨西歌雞薄餅同無味魷魚圈!食到呢到,我的男友有個得意的發現,就係,沙律、薄餅面上的同點魷魚圈的醬係同一種!嘩!大佬,你唔係節省到咁啊!…都係唔好咁快下定論,個三隻醬係橙色,酸酸地咁,我唔敢一口咬定你係一樣,但應該都差唔多嫁啦!最後我要左個石頭飯,呢個差我唔怪你,但真係無味囉!最後個甜品,拎到黎我唔知比咩反應你好,細到啊!真係一口糕?唔好玩啦!試問你邊值148再加一啊?

湯:

沙律:

三個小食:

最後我要左個石頭飯,呢個差我唔怪你,但真係無味囉!