2011-02-15 813 瀏覽
係毫無準備之下叫就入左黎食LUNCH(其中一個朋友食過話OK)大家都勁肚餓,勁叫野食,當中可能會寫漏都唔出寄牛尾湯,唔好飲,冇牛味,只有茄膏或者係罐頭蓄茄湯味,不值一試馬介休球,外脆內暖,著蓉細滑,不過個人認為馬介休少左D,不過都好過出面有D咸到死葡式炒蜆,D蜆好細隻,不過個味好濃好味!葡腸,之前食評有D人話唔好食,但我覺得好好食WOR,皮有D脆又香口,可能我食得咸,不過D FRIEND都話好味WOR...葡國雞,我冇食D雞,不過D薯仔好好食,好粉,不過個味就普通,唔算好OUTSTANDING燒牛肋骨,好食,D肉好嫰又唔UN,好有牛味黑椒豬手,個汁好濃好正,整得唔錯葡式唔知咩羊,D肉好淋,有少少少少SO,(不過都係個句,如果一D都唔SO不如唔好食羊),個汁都好好味蒜蓉包,唔係好夠蒜蓉味,不過D DISHES有好多汁,用黎點汁就PERFECT喇呢間餐廳D野食係OK的,不過個人就覺得唔係最葡式地道,但D口味係大眾化都接受的,所以唔應該講到咁差,但如果諗住食勁地道葡菜,就未必係首選,但係總括黎講都係幾好味的,而且一D都唔貴!

大家都勁肚餓,勁叫野食,當中可能會寫漏都唔出寄

葡式炒蜆,D蜆好細隻,不過個味好濃好味!

燒牛肋骨,好食,D肉好嫰又唔UN,好有牛味

黑椒豬手,個汁好濃好正,整得唔錯

2011-02-14
  • 馬介休球