2014-08-31 2756 views
第一次去搵佢唔到,第二次去搵先發現佢嚮停車場入面一個角落頭,一開門好似去左另一個地方,好relax好寧靜既角落,係就係比較陝迫,但咁既地方咁既size開到間有純正咖啡有得食又有得開拉花班仲有儲到一班soulmate,真係好佩服!老闆好nice, 同客人都有講有笑,睇佈置亦看得出佢真係有心去做。依度煮既野偏濃味,叫左個好似係雜菌炒意粉,粒蒜炒得好好食!仲叫左杯matcha latte. 落單時佢已經提我,騷媚既matcha latte 都出面既唔同,唔係綠色,亦冇咁甜。我本來覺得應該唔會相差太遠點知同出面既相差十萬九千里,真係苦,咖啡味好重,要嗒得好細先感覺到matcha. 令我對真正既latte 充滿疑惑。不過無可否認佢個咖啡真係好香。我唔識飲,但佢苦得黎至少唔係苦到我想掉左佢

依度煮既野偏濃味,叫左個好似係雜菌炒意粉,粒蒜炒得好好食!

Waiting Time
15 Minutes (Dine In)