2014-07-06 11810 views
今日好大班人黎左依到食野,就叫左依個烘瑞士芝士配新薯,有D酸洋蔥同埋酸青瓜,不過佢真係有好香濃既芝士味,最緊要係配菜酸酸地,食落非常之fresh,依個配搭好好食。至於寬條麵方面就真係冇咩特別,佢依個上面白色既芝士非常好食,真係唔錯。之後就有依個炸豬扒釀芝士,賣相非常靚,一切開之後D芝士就流哂出黎喇。豬扒中間仲夾住左塊火腿,賣相同流心都做得好出色,不過味道就唔算太出色。之後大家都想食芝士火鍋,所以就叫左喇,唔錯昸傳統芝士火鍋配雞肉。芝士火鍋味道都非常唔錯,食落好似有少少酒味,味道咁樣仲香濃,而且佢個雞肉煎得好香,就算唔點芝士,本身都已經非常好食。不過我鍾意既麵包粒就真係麻麻地,食落無咩口感,好似林哂咁,同埋食落比較韌,一般。