2021-05-01 137 views
本身見到二百幾蚊任食燒肉又覺得唔係話十分抵,但原來連海鮮都任叫,咁既價錢豬牛羊雞就連海鮮都有得任食,唔係唔試下呀?海鮮有蠔、蝦、扇貝、魷魚等等除用QR點餐之外,仲有其他熟食同蔬菜可以自助拎覺得淨係食肉太dry既話可以叫埋熟食呢到d炸物即炸好脆好熱,水準不錯,可以試下仲有食燒肉點少得啤酒呀,呢度加$20就可以任飲啤酒,有好幾款選擇食飽仲有多款雪糕雪條可以食雪糕有唔同味道既雀巢雪糕雪條有雀巢檸檬茶、鷹嘜煉奶紅豆、連Dreyer's Real Delight 雪葩條同埋乳酪條都有!超低卡路里,食多幾條都唔怕雪葩條味道有白桃,乳酪條有藍莓、士多啤梨、芒果熱情果 3 款口味呢兩種雪條都岩唒用來解燒肉既油膩唔想食雪條都仲有蛋糕仔可以揀不過可惜太飽都無試 下次會再試下

海鮮有蠔、蝦、扇貝、魷魚等等

除用QR點餐之外,仲有其他熟食同蔬菜可以自助拎

覺得淨係食肉太dry既話可以叫埋熟食
呢到d炸物即炸好脆好熱,水準不錯,可以試下

食飽仲有多款雪糕雪條可以食
雪糕有唔同味道既雀巢雪糕
雪條有雀巢檸檬茶、鷹嘜煉奶紅豆、

呢兩種雪條都岩唒用來解燒肉既油膩

唔想食雪條都仲有蛋糕仔可以揀