2021-10-28 755 views
男朋友話我一定會滿意佢搵既呢間慢煮西餐廳😂其實新分店又有乜好怕喎~又幾有feel喎😚諗起我地講過Bad times reveal true relations, make the good times better🥰因為太餓,冇叫到招牌慢煮豬手。海膽黑松露忌廉意粉,好快出左俾我地。賣相有驚喜🤩,色澤勁靚,我話係日本雞蛋黃既橙黃色🤤店員話係加拿大馬糞海膽🤭男朋友話咩都唔係,係心形海膽😂😂睇到個海膽好高質,外形算乾身飽滿~咬落低有少少低溫、creamy,連同熱既意粉一齊食就多返個層次感。呢個意粉彈牙,每淡都食得出有邪惡醬汁,食得出用鮮忌廉,唔係普通面粉溝出黎既白汁,味道超濃郁,岩好鍾意好creamy而且唔怕肥既人🤣本身唔餓,食完有d飽,冇緣試慢煮棒既美食🥺🥺至於杯gin好岩女仔打卡,底座識發光同變色。味道就較重果香,酒底集中荔枝既甜味。啤酒不過不失,飲得杯落,送薯條一流。