2011-08-18 21 views
之前睇咗食評話呢間好多人食, 仲要等位, 所以就打嚟問有冇位先, 多人就唔嚟, 姐姐話都唔駛等, 有位架啦!!! 咁我就去試下, 一開門, 點知得三枱客, 心諗會唔會唔好食呢???加咗$25轉套餐, 有湯同飲品, 如果叫埋甜品的話可以平$10.... 羅宋湯一般, 蒜蓉多士, 唔香, 唔夠蒜蓉, 又淋晒...呢杯奶昔係套餐後再加多$10, 好好飲呀, 可能我係太耐冇飲呢啲奶昔, 因為平時都係M記嗰啲, 所以真係有叮一聲的感覺!!千島海鮮Pizza: 完全係好似食緊餅乾, 仲要話係千島醬, 點知一啲汁都冇, 似食緊海鮮餅, 完全唔掂!!! 之前係想叫芝士漢堡包, 跟住朋友又想食pizza, 問個waiter咁邊樣好食啲, 佢話pizza...唉....中晒蕉 我揀咗忌廉香草汁+蒜蓉+莫莎利芝士+巴麻臣芝士+煙肉+煙三文魚+金菇+巴麻腿+飲管粉, 因為自己揀的, 唔知好唔好食, 所以都係揀番平時嗰啲料, 出到嚟, 真係好正, 好好食, 好香, 好多芝士, 正呀!!! 個飲管粉同平時的意粉有啲唔同, 佢中間個空位大啲, 幾得意, 好好食, 唔知出面有冇得買呢? 唯一一樣有彈的係巴麻腿, 本以

羅宋湯, 蒜蓉多士
香蕉奶昔
千島海鮮pizza
自選車仔意粉
我揀咗忌廉香草汁+蒜蓉+莫莎利芝士+巴麻臣芝士+煙肉+煙三文魚+金菇+巴麻腿+飲管粉, 因為自己揀的, 唔知好唔好食, 所以都係揀番平時嗰啲料, 出到嚟, 真係好正, 好好食, 好香, 好多芝士, 正呀!!! 個飲管粉同平時的意粉有啲唔同, 佢中間個空位大啲, 幾得意, 好好食, 唔知出面有冇得買呢? 唯一一樣有彈的係巴麻腿, 本以為係巴馬火腿, 點知係肉丸腸的物體, 咁又唔搞得人, 係我誤會咗佢的意思啫!!!
2011-08-16
香蕉奶昔