(Non-member)
一聽個名以為淨係車仔麵(車品品). 老公貪得意聖誕夜揀呢間過海去食, 須然係聖誕夜反傳統食車仔麵我自己覺得冇所謂啦.去到原來坐滿曬, 我兩公婆坐入一個好骨子似幼稚園房.誰不知有好多好得意食碗仔翅味道冬菇竹笙出色.皮蛋好靚溏心, 子薑唔死酸薑味出, 好過鏞記!魯肉餃子20幾蚊好平因為齋食蝦子已回本.火爐仔咩都一齊撈豬油麵好新奇, 好香好好味! 炸魚皮等好耐不過值得, 唔知點寫總之我出面從未食過咁樣魚皮!車仔麵就試過蘿蔔, 牛腩, 蒜蓉墨丸仲有煙火雞胸配伊麵都好好味, 相對佢其他食物車仔麵唔算超好不過自己覺得佢更對我2人口味. 最少對過好多出面專門店.甜品我試一個話係用新鮮藍莓做布甸, 真材實料果肉夠藍莓味勁出. 老公食蜜糖橙汁jelly, 唔聲唔聲一連食2個!最後值得一提係雪梨茶, 又係真材實料飲完我成晚得好舒服!食到飽差D行唔郁! 唯有下次食焗西米布甸臨走伙記送年曆卡, 原來坐收銀櫃果2個係老闆?!做唔切服務相對慢但出品超得精緻, 不愧為精品小食, 又平又正絕對值得試!
去到原來坐滿曬, 我兩公婆坐入一個好骨子似幼稚園房.

誰不知有好多好得意食
碗仔翅味道冬菇竹笙出色.
皮蛋好靚溏心, 子薑唔死酸薑味出, 好過鏞記!
魯肉餃子20幾蚊好平因為齋食蝦子已回本.
火爐仔咩都一齊撈豬油麵好新奇, 好香好好味!
最後值得一提係雪梨茶, 又係真材實料飲完我成晚得好舒服!