呢間叫老鳳茶餐廳,服務也很"老逢"!過咗一點入場,入去指我去一個中間轉角,侍應一經過就挨落嚟嘅位,轉頭有一枱卡位走,明明門外無人都夾硬話有好多客。等多幾分鐘先有一pair客入嚟坐咗一邊,我問多2個阿姐一次,話可以搭枱嗎? 我話你反正又位又唔比人坐,而且我比另外2個人早到,你又比後來的人坐,係咪唔公平先?佢地2個黑面唔理我唔回應,我起身望住阿姐都只係喵我,於是我自己過去坐。坐低睇餐牌之時,已經不斷有客食完離開,佢係有吉位的。落order佢地2個阿姐都唔望我唔理我,要叫另外一個阿姐。點了午餐E,韓式炸雞配芝士保齡球,78蚊個餐算貴,配原味波波冰鎮奶茶要加14蚊。仲要阿姐唔知有心定無意,無比例湯我,我飲完奶茶臨走時,見到對面有湯有飲品先知係送嘅。炸雞的確入味,芝士保齡球個包鬆脆,但汁就嫌過希。食物味道好,裝修有特色,但服務態度差,直至比錢果刻先好少少。儘管我想試埋飛仔阿華田和特式紅豆冰,都要心情靚,有心理準備先好嚟!(想upload相但唔知點解手機apps upload唔到!)
呢間叫老鳳茶餐廳,服務也很"老逢"!

落order佢地2個阿姐都唔望我唔理我,要叫另外一個阿姐。

炸雞的確入味,芝士保齡球個包鬆脆,但汁就嫌過希。

• 原味波波冰鎮奶茶