Hiring
$15,500-$21,500
$25,000-$28,000
See All 5 Jobs
2016-02-23 2050 views
牧羊少年本肥牛來了很多次, 但是都很少來食下午茶。原因? 無他。 牧羊少年實在太受歡迎, 假期星期六任何時間都滿坐般, 所以都沒來吃過下午茶, 因為本牛覺得下午茶能夠靜靜享受很重要。 今日和牛女去旺角覆診, 看完就想想有什麼地方能慢慢享受美食, 那時就想起“牧羊少年”因為一陣要食晚餐, 所以只能小吃一頓Hea一Hea。牛女選擇左食窩夫, 英式窩夫正正是她的至愛。飲品方面佢因為已經有小牛仔係肚度, 所以選擇有限, 今次佢就選擇朱古力碎片茶。本著肥牛之名, 緊係選擇好食特別既野, 不過今次我食左個比較常見既野。唔知係唔係比較難處理, 牛女哥個窩夫食晒一段時間佢都未出現, 不過無所謂的,時間耐好閒事, 最緊要美味原本本住普通一食既心態, 但是上到來幾有驚喜。我就喜歡飲凍野, 沙冰岩晒我。美味既食物配上唔錯既環境, 今個DAYOFF日雖然是去覆診, 但是很寫意, Good Day!
牧羊少年本肥牛來了很多次, 但是都很少來食下午茶。

因為一陣要食晚餐, 所以只能小吃一頓Hea一Hea。

牛女選擇左食窩夫, 英式窩夫正正是她的至愛。
英式窩夫(配朱古力香蕉)
朱古力碎片茶

法式多士(配雲利那雪糕)
原本本住普通一食既心態, 但是上到來幾有驚喜。
法式多士(配雲利那雪糕)
我就喜歡飲凍野, 沙冰岩晒我。
七彩沙冰(黃色)
2016-02-23
$55 (Tea)
法式多士(配雲利那雪糕)
七彩沙冰(黃色)
  • 法式多士