2015-03-15 4993 views
星期六同女友約左朋友係北角上其中一個朋友到打邊爐,由於要5,6 點先有得打,女友於是建議左去呢間佢係Instagram到見到ga特色餐廳食少少野先。我地約1點半兩點去到,可能係lunch或都係因為地點比較偏僻啦......唔係好多人。一入到去就被佢地di裝修吸引左,間野係長方形ga,其中一邊有兩塊好大ga 黑板,上面寫左佢地ga menu,當然全部都係英文啦!而另外一邊就掛左di 好得意ga公仔頭!加上佢地個樓底又幾高下,成間野好有cafe ga feel,好休閒咁!!我地最終叫左個''The Big Bit'' 同 ''Taters'n Cream Sets'', 其實即係漢堡包同薯條,但都要成 97蚊。 不過都好好味ga。個漢堡都好juicy。薯條又大又軟硬適中,加埋di 好似乳酪咁ga醬,好特別。如果唔怕貴ga話,都值得來試試!!
如果唔怕貴ga話,都值得來試試!!
2015-02-28