2021-05-24 78 views
多得近來人氣爆登既五千萬噴水池先至發掘到呢間精緻cafe第一次黎既時侯門口都排滿等位既客人平日黎就好好多入到去店入面好大 座位之間都唔會逼而且仲有室外位置 可以食shi sha不過近排天氣熱都唔算好多人坐室外Menu選擇唔算多不過勝在款款都好特別勁鐘意食炸物既我揀左款夜市炸海鮮好食指數10粒星炸皮好薄 而且即叫即炸上台時仲出緊煙最欣賞個炸蝦🍤大大隻夠爽口 配埋wasabi mayonnaise 好夾!大推薦朋友揀左款大啡菇松露藍莓燉飯本來以為咸食加藍莓味道會好奇怪點知又出奇地夾可以中和番無咁漏做得cafe當然有唔少精品咖啡啦我同朋友分別揀左「打卡專用」同埋espresso TonicEspresso Tonic故名思意就係tonic water+espresso,再加冰味道苦澀同埋帶點汽感 都唔錯打卡專用(Dirty)Dirty其實重點係佢冰火既感覺一shot espresso撞落凍奶底中間會有層滲透唔哂既分層視覺好之餘 味道亦十分受落平時飲開普通咖啡既朋友不妨一試最後點左份menu唔見,係手機menu入面發現既培茶芝士蛋糕口感較粗糙 味道唔算好突出茶味有點蓋過芝士香味不過整體都是好味
多得近來人氣爆登既五千萬噴水池

可以中和番無咁漏

做得cafe當然有唔少精品咖啡啦

Espresso Tonic
味道苦澀同埋帶點汽感 都唔錯

打卡專用(Dirty)
Dirty其實重點係佢冰火既感覺

口感較粗糙 味道唔算好突出
茶味有點蓋過芝士香味
不過整體都是好味的

最後唔記得提既係佢個麵包盤
好好味,如果有得refill就正