2011-05-31 9 views
除夕夜,女朋友想睇咩FOREVER FRIENDS 所以去咗新都會廣場。因為冇BOOK檯所以都等咗幾耐。坐低叫咗蟹子三文魚意粉同個有牛油果嘅焗飯:個WAITER問要咩飲,我地話要暖水,佢好似口噏噏咁唔知講咩,可能係我幻覺啦意粉賣相不俗但冇咩味道、比較清淡。個焗飯無啦啦冇咗忽(留意左下角)。食完叫多個甜品又係賣相好過味道,窩夫硬硬地身,唔係好熱,個雪糕食得出係牛奶公司貨仔。咁嘅價錢係酒店咖啡店都食到啦~最後,因為人多,等位等食物嘅時間都可耐。食物係櫃檯度遲遲冇人去拿,除夕夜都明知會多人就唔該請多幾個PART TIME 啦~

坐低叫咗蟹子三文魚意粉同個有牛油果嘅焗飯:
蟹子三文魚意粉
唔通有老鼠食左啖?

食完叫多個甜品
芒果窩夫三文治

2010-12-31
Waiting Time
40 Minutes (Dine In)
Celebration
New Year's Eve